- Comunicare şi numeraţie
- Utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei
- Comunicare în limbă străină
- Asigurarea calităţii
- Dezvoltarea personală
- Igiena şi securitatea muncii
- Lucrul în echipă
- Organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie şi turism
- Promovarea produselor şi serviciilor
- Psihologia consumatorilor
- Evidenţa operativă
- Realizarea preparatelor culinare
- Realizarea dietelor
- Pregătirea preparatelor tip catering şi fast-food
- Estetica preparatelor culinare
Acte necesare pentru înscrierea la cursurile gratuite de formare profesională:
a) Copie BI/CI
b) Copie certificat de naştere
c) Copie diplomă/adeverinţă de studii (ultimul act de studii)
d) Adeverinţă de angajat sau alt act ce dovedeşte statutul de angajat
e) Adeverinţă medicală cu menţiunea “apt de muncă” sau “clinic sănătos”
f) Copie certificat de căsătorie sau hotărâre de divorţ (numai pentru femei în cazul schimbării numelui)