- Potenţialul turistic
- Baza tehnico materială în turism şi alimentaţie publică
- Comportament profesional
- Calcule economice specifice serviciilor
- Ergonomie în unităţile hoteliere de turism şi alimentaţie publică
- Servirea centrată pe turist
- Servicii hoteliere la nivelul holului
- Servicii hoteliere la nivelul etajului
- Servicii suplimentare prestate turiştilor
- Calitatea serviciilor hoteliere
Acte necesare pentru înscrierea la cursurile gratuite de formare profesională:
a) Copie BI/CI
b) Copie certificat de naştere
c) Copie diplomă/adeverinţă de studii (ultimul act de studii)
d) Adeverinţă de angajat sau alt act ce dovedeşte statutul de angajat
e) Adeverinţă medicală cu menţiunea “apt de muncă” sau “clinic sănătos”
f) Copie certificat de căsătorie sau hotărâre de divorţ (numai pentru femei în cazul schimbării numelui)